Mert milyen is a jó királylány?

Elõször is: nem deszka. Nem mondom el, hogy telt legyen-e, vagy sem. De hogy ciciben legyen neki valami, akármennyi is, az tuti, igaz?

A jó királylány bájos. Nem, nem szép. Bár az nem hátrány, ám nem is feltétlen elvárás. A bájosság, az mást jelent.

Harmadszor: nem fáj a feje. Vagy ha igen, akkor azonnal és haladéktalanul bevesz valamit, ami jó ellene. A királyfiak szerint azt az ellenszert orálisan és análisan és hagyományos módon is be lehet juttatni a szervezetbe.

Negyedszer: a jó királylánynak van saját kvártélya, ahol mindig bugyi nélkül van, és ahol kosztot is ad, meg mosolyt is.

Ötödször: a jó királylány keveset beszél és még kevesebbet kérdez. Legjobb, ha néma. Vagy annak tetteti magát, esetleg süketséggel elegyítve.

Hatodszor: szeret fõzni. Szeret mosogatni. Szeret takarítani. Szeret dolgozni. Szeret gyereket nevelni. Szeret. Szeret olcsón vásárolni. Szeret szemet hunyni. Szeret egyedül lenni. Szeret foci, hoki, mozog és labda, nem mozog de tévében van, mozog és sport... stb. variációk mentén kulturálódni kikapcsolódás gyanánt.

Hetedszer: nem pofázik bele amíg a királyfi beszél. Ha hallgat, akkor meg pláne csendben marad és imádkozik, hogy úgy is maradjon...

Nyolcadszor: van annyi esze, hogy tudja: királylányok és királyfiak nincsenek.

Csak emberek vannak. Jók és rosszak. Hibákkal és erényekkel. Elvárásokkal és engedményekkel. Királyfinak és királylánynak látják egymást. Egy darabig. Amíg a másik betartja a törvényt. Az uralkodj magadon vagy a másikon törvényét...

 

forrás : teltlanyok.hu társkereső