Szexuális szabadság alkoholos mámorban

Elsősorban hölgyeknek ajánlom a következőket:
Ha nehezen engedik el Magukat szex közben, de érzik, hogy Párjuk néha többet, mást is kívánna a szeretkezés alatt, fontolják meg az itt leírtakat!
A lényeg, hogy hitesse el Párjával: sokkal felajzottabb, mint általában szex közben. Ezt -ha mindenképpen tartózkodni akarnak az alkoholfogyasztástól- elérheti úgy is, hogy apró plusz jelzéseket küld párja felé, jobban beleéli magát a helyzetbe, hevesebben mozog, mélyebbeket sóhajt, vagy kéjesebben nyög, liheg párja fülébe. Ő ezáltal érezni fogja, hogy nagyobb szabadságot kapott a szexben, és talán megkaphat olyan dolgokat is, amit máskor nem, hiszen ezek a plusz jelzések sikerélményt nyújtanak neki, ami tovább fokozza lelkesedését.
Egy sokkal biztosabb módszer erre, ha valamilyen ürüggyel ráveszi Párját: fogyasszanak el némi alkoholt az ágyban lefekvés után míg tv-t néznek vagy zenét hallgatnak, esetleg beszélgetnek. Tudassa Kedvesével, hogy a hajtás után szeretne egy kicsit ellazulni, és mivel nem volt drága egy üveg vörösbor, hát megvette. Még ha nem is ízlik, igyon meg néhány deciliter bort a poharából, meglátja, megéri! Mikor már úgy érzi, eleget ivott, vagy elhitetheti Párjával: fejébe szállt az ital, nyugodtan játsszon rá egy kicsit, hogy látványosabbá, érthetőbbé tegye Kedvese számára: berúgott. Nézzen pár pillanatig tétován, nyúljon kezével fejéhez szédülését korrigálandó, stb. De vigyázzon, nehogy túljátssza magát, ha nem ivott eleget, nehogy Kedvese becsapva érezze magát!
Ha már letették a poharakat, a bortól ügyetlenkedve bújjon Kedveséhez, kezdjen tétován babrálni rajt simogatás gyanánt, majd ezt abbahagyva pihenjen le -elfáradt- kezével véletlenül éppen Kedvese péniszén, vagy mellette. Hosszú másodpercek múlva fedezze fel, hogy keze Párja legérzékenyebb testrésze közelében van, a felfedezést pedig kövesse tett! Fogja meg, kezdje finoman gyúrogatni, kényeztetni, míg nem kerül a kívánt állapotba! Innen már nem lesz nehéz elkezdeni a szexet.
A cél ebben az esetben is az, hogy szeretkezzen sokkal felszabadultabban! Látsszon magán, hogy nincs teljesen irányítása alatt a teste, és akaratlanul is jobban kitárulkozik, mint szokott. Ha Párja számára már világossá vált, hogy megváltozott a helyzet, és sokkal szabatosabb, vadabb szexre van kilátás, elérte célját.
Ezután már Önön múlik, milyen, eddig tabutémának számító testhelyzetet vagy technikát vet be, vagy hagy Partnerének.

Hogy szemléltessem, leírok egy jól bevált praktikát. A hatás garantált, de partnere válogatja, hogy mennyire képes befogadni, és nem visszafelé sül-e el? Mindenesetre nagyon vigyáznia kell az alkalmazásával! Teljesen merev erkölcsű, és különlegességekre nem fogékony partner esetében akár problémákhoz is vezethet!
Szeretkezés közben, mikor egy erőteljesebb, intenzívebb szakaszhoz érnek, készítse fel magát lelkileg, ölelje magához Kedvesét, és míg intenzíven mozognak, lihegje a fülébe:
-Most csináld úgy, mintha egy barátnőmmel lennél!
Megnevezhet bárkit: egy barátnőjét, közös ismerősüket, vagy bárkit, aki tetszhet Párjának. Lehet, hogy Kedvese először meghökken kérésén, és megáll a mozgásban. Ekkor lihegje Neki zaklatott hangon:
-Ne hagyd abba!
Ezután folytassa a mozgást! Ha látja, hogy a kérés nem lehetetlen, erősítse meg vágyát:
-Szeretném kipróbálni! Csináld úgy!
Majd lendüljön újra mozgásba, jelezvén, hogy ön már átadta magát az érzésnek. Ha sikeres volt, Párja néhány másodpercen belül nagyon intenzív orgazmust fog átélni.
Miután ez megtörtént, a megnyugvás időszakában ne engedje, hogy Kedvese idegenül érezze magát a perverz közjáték után! Ugyanúgy bújjon hozzá átölelve, és vegye természetesnek, hogy az elhangzottak és történtek kizárólag a pillanatnyi szexuális örömszerzés eszközeként merültek fel. Hogy Párját végképp megnyugtassa, hogy nem kicsapongó fantáziája mondatta önnel az előzőeket, nyugodtan vallja be, hogy csak egy valahol olvasott ötletet szeretett volna kipróbálni, és szögezze le: furcsa volt, és nem fog belőle rendszert csinálni.
Ha teheti, és van hozzá bátorsága, mindenképpen próbálja ki!