Tudatos Fantáziálás, Technika a szexben

A következőkben egy nagyon gyakran, bár nem tudatosan alkalmazott szexuális izgalomfokozó módszerről, a szexuális fantáziálásról szeretnék írni.
Kevesen vannak azok, akik ne fantáziáltak volna már valami másról, többről szeretkezés közben. Leggyakrabban egy másik partner, vagy izgató helyzet jár ilyenkor az emberek fejében, és míg megszokott Partnerükkel szeretkeznek, képzeletben mással, vagy másként élik át e kéjes pillanatokat. Természetesen a lehetőségek száma végtelen, és az is egyénenként különbözik, hogy ki mennyire szakad el szex közben Partnere személyétől, vagy a megélt helyzettől.

Sokan azért idegenkednek e fantáziáktól, mert félnek, hogy lelkiismeret furdalást okoznának Maguknak ezen gondolatok megélésével. Elképzelhetetlennek tartják, hogy míg szerető Kedvesük odaadóan az Önök vágyainak kielégítésén fáradozik, más partner után vágyakozzanak, ezzel gondolatban megcsalva Őt.
Ez természetesen nem így van. A tudatos szexuális fantáziálás lényege, hogy fantáziájukban csakis a pillanatnyi örömszerzés céljából, és izgalmuk fokozására jelenjenek meg mások. A fantáziálás ezen módja nem tévesztendő össze azzal, ha Kedvesük megcsalásának bűnös gondolataiba merülnének!
A tudatos fantáziálás egy játék, amelyben bármit büntetlenül, következmények nélkül megtehet. Részt vehet egy elképesztően perverz közösülésben egy idegennel, vagy ágyba bújhat egy barátjával, ismerősével, esetleg eljátszhat egy nemrég látott, vagy éppen a tv-ben futó szexfilmet!
Ami a legfontosabb: a szabály betartása. Ezeket a fantáziákat Párjával közösen kiélvezve, ne pedig a Párja által nyújtott örömök helyett élje meg!

Szeretkezés közben mindketten részesei lehetnek ennek a különleges élvezetnek. Ha viszont úgy döntenek, hogy csak egyikük szeretné átélni e kéjes játékot, azt is megtehetik. Ekkor viszont másikukban kétség, bizonytalanság maradhat afelől, hogy milyen élményt nyújt ez a szituáció, így mindenképpen előnyösebb, ha mindketten kipróbálják ugyanazon, vagy két különböző szeretkezés alkalmával.
Legjobb, ha a fantáziában megjelenő helyzetet nem Maguknak, hanem Párjuknak, Ő pedig majd Önöknek találja ki, ezzel elkerülve az esetleges okot a féltékenységre. Ebben az esetben olyan szituációt találjanak ki Párjuknak, aminek fantáziálásában nagy örömét lelné arra a néhány percre. Természetesen ez nem kötelező, de eleinte nagyban megkönnyítheti a szokatlan, kényes helyzetet. A helyzetek tárháza kimeríthetetlen. A legegyszerűbb, de mindenképpen nagyon élvezetes lehetőség, amikor egy közeli, vagy akár távoli ismerősüket vonják be gondolataikba. Ennél kissé több odafigyelést és megbeszélést jelent, ha egy izgató szituációt szeretne lejátszani Partnerével. Ha pedig már nem idegenkednek ettől a játéktól, kitalálhatnak egész forgatókönyveket, amiket eljátszhatnak.

Akárhogy is döntsenek, mindig tartsák szem előtt a szabályokat! Abban is egyezzenek meg, hogy ha egyikük le szeretné állítani a játékot, mivel hívja fel magára Partnere figyelmét. Ugyanis könnyen meglehet, hogy az ellenkezés, szabadulni akarás a játék, szituáció része.
A fantáziálás e tudatos, irányított fajtájában mindketten szerepet kapnak. Mikor arra kerül a sor, hogy Párja él át egy előre kitalált helyzetet, az Ön feladata az, hogy ehhez segítséget nyújtson, és fordítva. Ha például a fantázia arról szól, hogy Partnere egy közeli ismerősükkel bújt ágyba, Ön segítsen ennek átélésében! Próbálja meg viselkedését úgy befolyásolni, hogy az arra a személyére hasonlítson, éreztesse Párjával azt, hogy egy tiltott kaland részese, és szólítsa úgy, ahogyan ő szólítaná. Ha látja Partnerén, hogy hatással van rá ez, beszéljen Partneréhez azon bizonyos személy nevében! Az pedig még tovább fokozhatja a helyzetet, ha Partnerét is szóra bírja. Nem csak Partnerének, hanem az Ön számára is kijuthat ilyenkor az élvezetekből, hiszen míg e játék folyik, gyönyörködhet Párja élvezetében.
Úgy vélem, ez, az irányított, tudatos fantáziálás sok ember számára hasznossá, és egyszerre élvezetessé válhat. Hasznossá, mert levezetheti az Önben felgyülemlett és visszafojtott mindennemű vágyakat, és élvezetessé, mert egy ilyen játék eljátszása hatalmas élményt nyújthat. De kiemelten fel szeretném hívni a figyelmét: ha Partnere nem hajlandó, ne erőltesse rá e játékot, és ha partnerré is válik ebben, soha ne vigye túlzásba, ne erőltesse akkor, amikor Ő nem szeretné. És soha ne hagyja figyelmen kívül, hogy Kedvesétől sokkal többet kap, mint puszta testi élvezetet!